O Bredentu

O Bredentu

Mi smo Bredent d.o.o i deo smo velike porodice Bredent GmbH & Co.KG sa sedištem u Sendenu u Nemačkoj. Nakon više od 40 godina prisutnosti na tržištu vlasnici ove uspešne kompanije su odlučili da osnuju svog ekskluzivnog predstavnika u Srbiji. 2012 godine sa sedištem u Dubljankoj 25 u Beogradu zvanično je otvorena naša kancelarija.

Bredent predstavlja jedan od najpouzdanijih brendova i svakako je najinovativnija firma u oblasti stomatologije i zubne tehnike u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Osnovne dve grane predstavljaju Bredent Medical koji se priključio svetskim implantnim kućama i Bredent koji proizvodi zubotehničke materijale sa preko 10.000 proizvoda.

Za naše klijente to znači

Da imaju stabilnog partnera koji će svojim unapređenim rešenjima da unapredi i olakša njegov rad u praksi.

Za našu kompaniju to znači

Zahtevi i želje naših klijenata su naš svakodnevni izazov i snaga da budemo još fleksibilniji u pronalaženju što boljih i kvalitetnijih rešenja.

Naša vizija

Osnovna ideja našeg brenda je da se pacijentima pruže vrhunska protetska rešenja koja rezultiraju kao sinergija između stomatologa i zubnog tehničara uz korišćenje najkvalitetnijih materijala. Smisao inovacija koje Bredent neprestano uvodi već više od četiri decenije je upravo pojednostavljenje procesa rada i maksimalno skraćivanje vremena potrebnog za dobijanje bezuslovno najkvalitetnijeg i finansijski podobnog protetskog rešenja.

Želja našeg tima je da aktivno učestvujemo u vašem radu i da zajedno iznova unapređujemo stomatološku i zubotehničku praksu.

Nadamo se uspešnoj saradnji.

Kontaktirajte nas


Budite slobodni da postavite bilo kakvo pitanje